Vaak al vanaf €150 een complete stamreeks!

Een stamreeks is een rechte lijn van uzelf tot aan uw oudste bekende voorouder. Dit houdt in dat een stamreeks bestaat uit vaders en hun echtgenotes, en de aanvullende informatie zoals beroep, adres, gevonden aktes, etc. 

Ook broers, zussen en schoonouders worden met hun gegevens vermeld. Een stamreeks betreft één achternaam. 

 

Als u van de stamreeks een stamboom wilt maken kan ik dit ook voor u maken op verzoek. Elke achternaam is een nieuwe stamreeks en alle stamreeksen vormen tezamen een stamboom. 

We beginnen met één stamreeks en later bepaald u of deze aangevuld mag worden met meer en ook welke informatie. 

 

Voor een basis bedrag van 181,50,- (= 150,- incl. 21%BTW) kan dan een goed begin worden gemaakt, soms gaat de stamreeks al honderden jaren terug! In een aantal gevallen is de stamreeks compleet voor dit bedrag. Dit is afhankelijk van welke optie u kiest. 

 

Voor sommige families heb ik aanzienlijk minder tijd nodig om bijvoorbeeld tot het jaar 1700 te komen of nog verder. Dan zal de prijs veel lager uitkomen dan mijn standaard tarief. Het is dus altijd de moeite om een vrijblijvende offerte aan te vragen omdat elke familie verschillende sporen heeft achtergelaten.

 

De duur van het onderzoek is uiteraard afhankelijk hoe gemakkelijk informatie te achterhalen valt, de toegankelijkheid van de archieven en het jaartal tot waar de familie gevonden kan worden. 

Uiteindelijk bepaalt u zelf hoeveel het gaat kosten. Hoe meer tijd ik er in kan steken, hoe verder en meer uitgebreide informatie er over uw familie naar boven kan komen. Tussentijds houd ik u op de hoogte en u bepaald of het onderzoek voortgezet zal worden.

 

Laat geheel vrijblijvend een offerte door mij maken en laat u verrassen door de betaalbare tarieven die ik hanteer!